3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

İkiz boksörlere plaket

Bulgaristan'da yapılan Avrupa Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 3.'lük elde eden Eda ve Seda Eroğlu isimli ikiz kardeşler, eğitim gördükleri okul tarafından plaketle ödüllendirildi.

Özel Erciyes Eğitim Kurumları'nda düzenlenen törene, Özel Erciyes Eğitim Kurumları Genel Müdürü Metin Bekiş, kurucu üyeler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende bir konuşma yapan Metin Bekiş, öğrencilerin dersteki başarılarına değinerek, "Öğrencilerimiz Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 50 ve 52 kiloda üçüncülük derecesi elde ederek, hem ülkemize hem de Kayseri'ye haklı bir gurur yaşatmıştır. Bizde okul olarak öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz. Elde ettikleri başarı ile sadece derste değil diğer alanlarda da başarılı olduğumuzu gösterdiler. Öğrencilerimizin başarılarının daha da artacağına inanıyorum" dedi.

Şampiyona da 50 kiloda üçüncülük elde eden ikiz kardeşlerden Eda Eroğlu ise, elde ettikleri başarıyı Kayseri'ye hediye ederek, okul öğretmenlerine, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Eda ve Seda Eroğlu'na plaketlerinin verilmesinin ardından, çekilen hatıra fotoğrafıyla tören son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 20:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?