4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

İlaç getir hayat kurtar

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri tarafından başlatılan 'İlaç getir hayat kurtar' kampanyası kapsamında ilaç toplama stantı açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan 150 kadar çocuk meclisi üyesi öğrenci, 'ilaç getir hayat kurtar', 'evde bekletme, deva bekleyene deva ol', 'hayat vermek için ilaç getir' gibi pankartlar açarak kampanyaya destek olunmasını istediler. Açılan stantta getirilen ilaçların konulması için kutular hazır bekletilirken, açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Ali İhsan Kaptan, kampanyaya herkesin destek vermesini istendi.

Kaptan, Kayseri'nin belirli noktalarına ilaç toplama kutuları koyduklarını belirterek, "Kayserililer kullanmadıkları ilaçları, belirli noktalara koyduğumuz ilaç toplama kutularına bırakarak kampanyamıza destek olabilirler. İnsanlar kullanmadıkları ilaçlarla başka bir insanın hayatını kurtarabilirler. Bu ilaçlar hiçbir sosyal güvencesi olmayan kişilere ulaştırılacak. Evlerimizde bulunan ve son kullanma tarihi geçmemiş ilaçları toplama kutularına atarak belki de bir insanın hayatını kurtarabiliriz” dedi.

Daha sonra çocuk meclisi üyeleri evlerinden getirdikleri ve son kullanma tarihleri geçmemiş ilaçları, toplama kutularına attılar.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 15:17:06
Güncelleme :9 Kasım 2008 Pazar 15:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?