1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

İnci Çayırlı'dan müzik ziyafeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi "Kültür Sanat Etkinlikleri" çerçevesinde, Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı unutulmaz bir konser verdi.


Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İki bölüm halinde gerçekleşen konserin ilk bölümünde Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Musikisi Bölümü, Şef Osman Akpınar yönetiminde sanat musikisinin nihavent ve hicaz makamında eserleri seslendirdi.


Salonu dolduran seyircilerin keyifle takip ettiği konserin ikinci bölümünde Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı sahne aldı ve birbirinden güzel eserler seslendirerek sanat musikisi sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.


Gecenin sonunda günün anısına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk, İnci Çayırlı'ya çiçek takdim etti. Yaklaşık 2 saat süren programdan büyük keyif alan seyirciler, Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinliklerinden çok memnun olduklarını ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2007 Pazar 13:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?