3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

İngiliz Layd'ler Kayseri'den giyiniyor

Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 2 yıl önce kurulan İnceler Tekstil Firması’nın sahibi Mehmet İnce, üretimlerinin tamamının ihracata yönelik olduğunu ve pazar sıkıntılarının bulunmadığını söyledi.

 İnce, "Fabrikamızda bayan pantolonu, etek, gömlek, ceket, takım üretiyoruz ve burada ürettiğimiz ürünlerin tamamını İngiltere’ye ihracat ediyoruz. Ürünlerimiz başkent Londra başta olmak üzere, İngiltere’nin değişik kentlerindeki ünlü mağazalarda Miss You ve Vince markaları ile müşterilere sunuluyor. İngiltere’ye her ay 1 TIR dolusu ürün gönderiyoruz. Bu da aylık 25-30 bin sterlin civarında ihracat demek" şeklinde konuştu. Üretimi artırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen İnce, "İşimizden memnunuz, bazen talepleri bile karşılayamıyoruz. Hedefim, üretimi artırarak, ürün yelpazesini genişletmek ve İngiltere’ye olan aylık ihracatımızı 30 bin sterlinden 100-150 bin sterline kadar çıkarmak" diye konuştu.

Kalifiye eleman sıkıntısından da bahseden Mehmet İnce, "Fabrikamda çalıştıracak kalifiye eleman bulamıyorum. Dikişten anlayan, makine kullanabilen eleman maalesef yok. Bundan dolayı fabrikamı tam kapasite ile çalıştıramıyorum" dedi.

kayseri
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2004 Salı 11:04:38
Güncelleme :19 Ekim 2004 Salı 12:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?