7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

İnşaat bereketi

IHLAMUR YOLU’NDA İNŞAAT BEREKETİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kocasinan’ın en uzun bulvarlarından Ihlamur Yolu’nun her açılan yeni bölümünün çevrede inşaat bereketi oluşturduğunu söyledi.

Kocasinan Belediyesi’nin özellikle Ihlamur Yolu ikinci etabını tamamlamasından sonra hareketlenen inşaatların 2011 yılı içinde bereket kazandığının altını çizen Başkan Bekir Yıldız, “İkinci etabın tamamlanması için 20 milyon liradan fazla harcama yaptık. İkinci bölümün açılışıyla Ihlamur Yolu üzerinde çok hızlı bir gelişim başladı” dedi.

İmar hareketlerini hızlandırmak amacıyla alınan tedbir ve yapılan çalışmalarla Kocasinan’ın her geçen gün daha da geliştiğine dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız,” İmar hareketinin önündeki pek çok engelin kaldırılması için gösterdiğimiz yoğun gayretin meyveleri olgunlaşıyor. Elde edilen başarılı sonuçlar, hisseli tapuların ferdiye dönüştürülmesi, imar planlarının kesinleşmesi, 18 uygulamaları, eski yapıların ıslahı gibi çalışmalar bu süreci hızlandırmıştır” diye konuştu.

Başkan Bekir Yıldız, “Tuna Caddesi’nden başlayıp Kocasinan Belediyesi sınırları içinde bir yay çizerek Osman Kavuncu Bulvarına ulaşan Ihlamur Yolu ikinci etabının açılmasıyla çok önemli alternatiflere imkan sağladı. Argıncık Bölgesi’ni Erkilet Bulvarı’na kavuşturunca ulaşımdaki büyük kolaylığı gören vatandaşlarımızın talebi artınca müteahhitlerimizde bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Dolayısıyla Ihlamur Yolu üzerinde her noktada inşaat bereketi yaşanıyor” şeklinde bilgi verdi.

IHLAMUR YOLU’NDA İNŞAAT BEREKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2011 Cuma 11:16:05
Güncelleme :8 Temmuz 2011 Cuma 11:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?