7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

İranlı mülteciyi cipten attılar

KURYELİĞİ KABUL ETMEYEN İRANLI MÜLTECİYİ CİPTEN ATTILAR

Kayseri'de polisin "dur" ihtarına uymayan şahıslar, İran uyruklu bir mülteciyi cipten atarak kaçtı. Kanlar içerisinde kalan şahıs, tanımadığı kişilerin araca bindirerek uyuşturucu kuryeliği teklif ettiğini, kabul etmeyince araçtan atıldığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesi Bozantı Caddesi'nde siyah bir cip kullanan şahıslar, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kaçan aracı takip ederken içerisinden bir kişinin yola atıldığını gören polis, durarak hemen yaralıyı yol kenarına aldı. Başından ve elinden yaralanan ve isminin Omid A. (31) olduğu öğrenilen mülteci, ilk ifadesinde şahısları tanımadığını, kendisine uyuşturucu kuryeliği teklif edildiğini söyledi. Polisi görünce zorla bindirdikleri araçtan kendisini yola attıklarını söyleyen mülteci, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Mülteci Omid A.'nın atıldığı yeri koruma altına alan polis inceleme yaparken, kaçan şahısların bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

KURYELİĞİ KABUL ETMEYEN İRANLI MÜLTECİYİ CİPTEN ATTILAR
KURYELİĞİ KABUL ETMEYEN İRANLI MÜLTECİYİ CİPTEN ATTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2011 Cumartesi 11:16:04
Güncelleme :15 Ocak 2011 Cumartesi 13:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?