30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Irmak kenarında kadın ceseti bulundu

Kayseri'de koyun otlatan bir çoban tarafından ırmak kenarında kadın cesedi bulundu.
 
Edinilen bilgiye göre; Kayseri - Ankara karayolu Yemliha İlçesi yakınlarında bulunan Kızırmak köprüsü yakınlarında koyun otlatan bir çoban, ırmak kenarına vurmuş bir kadın cesedi buldu. Cesedi bulan çoban olayı jandarmaya haber verdi. Jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesinden sonra, cesedin ırmaktan çıkartılması için sivil savunma ekipleri çağrıldı. Sivil savunma ekipleri ve jandarmaların battaniye ve halatlarla yaptıkları çalışmalar sırasında gevşek bağlanan halatın yerinden çıkmasıyla birlikte yarıya kadar çıkartılan ceset tekrar suya düştü. Sırtüstü suda kalan ceseti sudan çıkartmak için bu kez sivil savunma ekipleri zodyak tabir edilen botu suya indirdi.
Botun motoru, su içerisinde bulunan yosunların pervaneye takılması nedeniyle çalışmadı. Sivil savunma ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonrasında motor çalıştırılarak cesetin bulunduğu yere ulaşıldı. Battaniye ve halatlarla bağlanan ceset, bot ile karaya kadar getirildi. Motorun pervanesine yosunların dolaşması nedeniyle, sivil savunma ekipleri yine kürek çekerek botun ilerlemesini sağladı. Cesetin sudan çıkartılmasından sonra ceset, Yemliha Belediyesi'ne ait bir kum kamyonunun kasasına konuldu.
 
Ölen kadının kimliği ve kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrasında belirlenecek. Jandarma ekipleri olay yeri çevresinde geniş çaplı araştırma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 17:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?