4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

İşçi servis devrildi: 11 yaralı

Kayseri'de işçi servisinin devrilmesi sonucu 2'si ağır 11 kişi yaralandı. Olay yerine gelen bazı işçiler, araçtaki arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Altınoluk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı İğnecik yokuşunda meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir metal fabrikasına ait 38 SF 119 plakalı servis aracı, İğnecik yokuşundan aşağı inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta bariyere çarptı. Daha sonra metrelerce sürüklenen midibüs yan yattı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, aynı iş yerinde çalışan bazı işçiler ise arkadaşlarını kurtarmak için olay yerine akın etti.

Özel bir hastaneye kaldırılan 11 yaralıdan durumu ağır olan 2 kişi ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapatılan yol, jandarma ekiplerinin gerekli güvenlik önlemini almasının ardından tek şeritten ulaşıma açıldı. Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 17:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin eroğlu IP: 88.226.227.xxx Tarih : 19.07.2009 19:22:22

öncelikle kazada hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet diler yakınlarına uzun ve hayırlı ömür vermesini temenni ederim.maalesef ülkemizde trafik kazaları bazı ülkelerdeki savaşta hayatını kaybeden insan sayısından çok daha fazla.şu bir gerçek trafik kazaları sadece maddi hasarla sonuçlanmıyor;maalesef ölümler sakat kalmalar en kötü sonuçları ;Şu an için herhangi bir çalışma yapılmamıştır ama trafik kazaları ölümler ve yaralanmalar sonucu insanın hayatını etkilemekle kalmamakta toplumun psikolojisini ve sosyal yapıyıda çok kötü etkilemektedir. Devlet veya devleti idare edenler kanunları çıkarırken birçok konuda olduğu gibi bu konudada sadece maddi boyutunu konu almakta ve bu yönde kanunlar çıkarılmaktadır.oysaki insanlar sürücü ehliyeti verirken ve hatta toplu taşıma araçları kullanan insanlara ve şirketlere taşıma belgesi verilirken önemli tutulan tek şey yatıracağı vergi ve harç tutarı şirketin veya insanın yeterli olup olmadığının hiç bir önemi yok. Topluma ne olur sonucları ne olur düşünen yok.sadece trafik kazaları için ölenlere Allah tan rahmet kalanlara başsağlığı dilemekle herşey bitmiyor maalesef.Aileler yıkılıyor,anller kocasız,babalar eşşiz,çocuklar öksüz ve yetim kalıyor,bunların sonucu bozulan bir toplum. sonrada niye bu insanlar böyle diye hayıflanır duduruz..bu nedenle 21.yy da cahil kalan toplumumuzu acilen bu konuda olduğu gibi herkonuda eğitmeli ve geleceğimizi teminat altına almalıyız. başka ölümlü ve yaralanmalı kazalar olmaması temennisiyle sağlık ve esenlikler dilerim.