1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

İşsiz vatandaş böbreklerini satıyor

Kayseri'de işsiz bir vatandaş maddi imkansızlıklar sebebi ile böbreklerini satışa çıkardı. Sigortalı bir iş bulamaması nedeniyle karısı tarafından terk edilen işsiz vatandaş, Kayserili hayırseverlerden iş istiyor.

Maddi imkansızlıklar sebebi ile böbreklerini satmak isteyen Yavuz Bağcı (36) isimli bir vatandaş, Kayserili hayırsever iş adamlarından yardım istiyor. Yenişehir Mahallesi'nde ikamet eden ve 3 hafta önce Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinden çıkarılan Bağcı, sigortalı bir iş bulamamaktan dolayı böbreklerini satışa çıkardı. Maddi olanağı olmaması sebebiyle karısı tarafından terk edildiğini belirten Bağcı, çeşitli kuruluşlara iş için başvuru yaptığını söyledi. Başvurulardan herhangi bir cevap gelmediğini dile getiren Bağcı, son çare olarak böbreklerini satmak istediğini ifade etti.

Parasızlık sebebiyle çocuklarını okutamadığını da kaydeden Bağcı, ''Sigortalı bir iş bulamadığımdan dolayı karım beni terk etti. Bunalıma girdim ve intihar etmeyi düşündüm. Fakat daha sonra böbreklerimi satmaya karar verdim. İnsan organlarının satılmasının yasak olduğunu biliyorum. Ancak iş bulamamam ve evliliğimin tehlikeye düşmesi sebebi ile bu tür bir yola başvurdum. Kayserili hayırseverlerden sigortalı bir iş istiyorum. Tek istediğim sadece bir iş'' dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 18:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?