5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

İşte KASDER yönetim kurulu

Kayseri'de kısa adı KASDER olan Kayseri Strateji Derneği, tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Tanıtım toplantısında konuşan KASDER Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Mustafa İlhan, kamuoyunun Kayseri'nin geleceğine yapacakları yatırımda destekte bulunmalarını istedi.

İlhan, "20 yıl önce Kayseri sanayisinde aile şirketleri mevcuttu. Bu şirketler profesyonel olarak idare edilmiyordu. Biz şimdi Kayserimizin de profesyonel olarak idare edildiğini düşünmüyoruz. Toplum mühendislerini bizim derneğimizin bünyesine katıp, toplumun geleceğini yönlendirmek istiyoruz. Bununla ilgili bilhassa gençlerimizi eğitimlerle, panellerle yetiştirip Kayseri'nin 20 yıl sonrasına Kayseri'yi hazırlamak istiyoruz. Kayseri'de kent konseyleri var. Bu kent konseylerimizin ve sivil toplum örgütlerinin fazla etkin olmadığı düşüncesindeyiz. Kent konseyleri daha resmi ve üretken olmayan bir yapıdalar. Kent konseylerine bir sivil toplum kuruluşu ve dernek olarak katkıda bulunmak istiyoruz. Ayrıca panel, açıkoturum ve anketlerle Kayseri'nin geleceğine ilişkin etkin rol oynamak istiyoruz. Bununla ilgili de tüm Kayseri kamuoyunu derneğimize üye olmaya ve bu konularda Kayseri'nin geleceğine yatırım yapmaya çağırıyoruz" dedi.

Yaklaşık 2 ay önce kurulan KASDER Yönetim Kurulunda şu isimler bulunuyor; Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Mustafa İlhan, Başkan Yardımcısı Arif Doğruer, Sayman Mehmet Tahir Bakır, Üyeler Sedat Coşgun,Veli Demir,Mehmet Yılmaz ve Ahmet Arslantaş.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 16:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?