8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

İşte MÜSİAD'ın yeni yönetimi

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİNİ KAMUOYUNA TANITTI

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kayseri Şubesi'nin yeni yönetim kurulu düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Şube Başkanı İsmail Ruhlukürkçü, toplantıda 2010 yılını değerlendirdi.

İsmail Ruhlukürkçü, yapılan genel kurul neticesinde yönetimde bulunan bazı isimlerin görevden ayrıldığını belirterek, “Genel kurul sonrasında Nedim Olgunharputlu, Mehmet Akif Kavafoğlu, İsmail Özen, Orhan Gözel, Mevlüt çakmak, Mahmut Arıkan, Şaban Hasnalçacı, Kemal Tekelli, Şükrü Şenkürtüncü, Osman Hakkoymaz, Kemal Murat Benk, Mehmet Küthaneci, Ahmet Bahçecigil, Talat Hakan Erdem seçildi” dedi.

2010 yılını değerlendiren Ruhlukürkçü, gelişmiş ülkelerin ekonomisinin krizden büyük oranda etkilendiğini belirterek, “Türkiye ilk üç çeyreği 8.9 oranında bir büyüme ile kapattı. Bu rakamla Tçürkiye, dünyada Çin'den sonra en büyük ikinci büyümeyi gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

Türkiye'nin Haziran ayında genel seçime gideceğini hatırlatan Ruhlukürkçü, “Seçimlere 4 ay gibi bir süre kalmasına rağmen Türkiye halen seçim atmosferine girmedi. Geçtiğimiz dönemlerde Türkiye aylar öncesinden seçim atmosferine girerdi. Bu durum da şu anki hükümetin başarısı olarak görünüyor” ifadesinde bulundu.

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİNİ KAMUOYUNA TANITTI
MÜSİAD YENİ YÖNETİMİNİ KAMUOYUNA TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 14:38:05
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 09:38:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?