5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

'İstifa etti' haberlerine sert tepki!

Kayseri'nin Tomarza Belediye Başkanı Yusuf Teke, yeniden aday gösterilmediği gerekçesiyle AK Parti'den istifa ettiği yolundaki haberleri sert bir dille yalanladı.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Yusuf Teke, bu tür iddiaları gündeme getirenlerin AK Parti'ye zarar vermeyi amaçladığını söyledi.

Başkan Yusuf Teke, “Bazı çevrelerde AK Parti'den istifa ettiğim yolunda çıkarılan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Çıkarılan bu tür haberleri, Tomarza'da partimize yönelik maksatlı bir kampanyanın parçası olarak görüyorum. Ne benim ne de hiçbir partili arkadaşımın partimizden istifa etmesi gibi bir durum söz konusu değildir. İlçemizde belediye başkanlığı için aday olmasam da, aday olan arkadaşımız Fahrettin Işık ile birlikte partimizin kazanması için kampanyayı birlik ve beraberlik içinde yürüteceğiz. Bu konuda hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Bu tür haberlerle Tomarza'da AK Parti'yi yıpratacaklarını düşünenler boş bir hayal içindedirler. Partimiz geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi yine Tomarza'da büyük bir başarıyla seçimi kazanacaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?