2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

İstikbal Koleji'nde yılsonu etkinliği

Özel İstikbal Koleji 3-B sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan 'Yıl Sonu Etkinliği' ilgiyle izlendi. 

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde kalabalık bir katılımla gerçekleşen programda birbirinden farklı ve renkli gösterileri sahneye koyan minikler, ailelerinden ve salonu dolduran seyircilerden büyük alkış aldı. 

Okul Müdürü Baransel Kanbay, bu programın yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın sonucu olarak hazırlandığını ifade etti. Kanbay, "Okulumuzda öğrencilerimize bir yandan dersleriyle ilgili bilgileri verirken bir yandan da sosyal, kültürel ve sportif becerilerini ön plana çıkartıp geliştirecek etkinlikler yapıyoruz. Bu çalışmalardan derlenen bir gösteri ile bugün 3-B sınıfımız sahne aldı. Çocuklarımız gerçekten başarılı bir performans sergilediler ve salonu dolduran büyüklerine, ne kadar yetenekli olduklarını ispat ettiler" diye konuştu. 

Yaklaşık iki buçuk saat süren program, çocukların 'vatana ve millete faydalı bir fert' olacaklarına dair hep bir ağızdan verdikleri söz ile sona erdi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 17:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
koray çağlar IP: 88.224.154.xxx Tarih : 26.04.2008 14:02:13

ben burda bu okulda sınav oldum.Ama o okulda değilim.o özel okul walla!çimli futbol sahası, yüzme havuzu,basketbol sahası,bilardo,tenis herşey var resmen. burayı görmelisiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!