5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

İstikbal'e büyük ödül

“EN BEĞENİLEN PERAKENDE KURULUŞU” ÖDÜLÜ İSTİKBAL'E

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, perakende sektöründe her yıl büyük ilgi uyandıran Perakende Güneşi Ödülleri'nde bu yıl “En Beğenilen Perakende Kuruluşu” ödülünün sahibi oldu.

22 Ekim 2009 Perşembe gecesi Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorous'ta gerçekleştirilen Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda başarısıyla sektörü aydınlatanların büyük ödülleri 12 ayrı dalda sahiplerini buldu. Perakende sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan 16 kişilik özel jürinin değerlendirmesi sonucunda mobilya sektörünün lider markası İstikbal, “En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü”ne layık görüldü. İstikbal markası adına ödülü Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Bekir Boydak aldı. Bekir Boydak, İstikbal olarak “En Beğenilen Perakende Kuruluşu Ödülü”ne layık görülmelerinin kendilerini gururlandırdığını söyleyerek, “52 yıllık birikimimiz ve emeğimizin karşılığında bugün 9 bin çalışanımız bini aşkın mağazamız, yurtdışında her geçen gün artan gücümüz ile bu güveninize layık olmaya devam edeceğiz. Hepinize İstikbal ailesi olarak çok teşekkür ederiz” dedi.

Perakende sektörünün dev markalarını ve iş dünyasının en önemli isimlerinden 600 kişiyi buluşturan ödül töreninin ardından Enbe Orkestrası canlı müzik resitali sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 13:57:01
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 16:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?