27
Nisan
2024
Cumartesi
KAYSERİ

İsyan ettiren koku

Kayseri'de Kurban Bayramı'nda çöplere atılan kemikler, iki hurdacıda toplandı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında biriken kemiklerden yayılan kokudan vatandaşlar rahatsız olunca devreye zabıta girdi

ÖNCE UYARDI SONRA BASKIN YAPTI

Eski sanayi mahallesinde bulunan iki hurdacıda Kurban Bayramı'nın ilk gününden itibaren çöplere atılan kemiklerin toplandı.. Fabrikalara satılmak üzere toplanan kemikler, 3 gün bekletildi.. Vatandaşların şikayeti üzerine dün Kocasinan Belediyesi Zabıta ekibi, iki hurdacıya da uyardı. Kemiklerden yayılan kokunun devam etmesi ve şikayetlerin artması üzerine zabıta ekibi bugün hurdacılara baskın yaptı.

KOKUDAN HASTALAR DA RAHATSIZ

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de yakınında bulunan hurdacılardan gelen kokunun hastaları da rahatsız ettiği, ayrıca sanayi esnafının da çalışmakta güçlük çektiği bildirildi.

TAVUK YEMİ OLARAK KULLANILIYOR

Toplanan atık kemiklerin tavuk yemi olarak kullanıldığı öğrenildi. Şikayetler üzerine müdahalede bulunan Kocasinan Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, sakatatların kaldırılmasının ardından cezai işlem uyguladı.

...
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2013 Cumartesi 19:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?