4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

İtfaiyeciler sertifika aldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Kayseri İtfaiyesi AB Yolunda' projesi kapsamında eğitime tabi tutulan itfaiyeciler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen kapanış programına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ve Melikgazi Kaymakamı Nusrat Dirim'in yanı sıra metropol ilçe belediyelerinden katılımcıların ile itfaiye personeli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Aytekin Kahraman, yaklaşık olarak 190 bin avroya mal olan projenin AB hibe fonları çerçevesinde halen yürütülmekte olan 119 proje içinden seçilen uygulanabilir en iyi 8 proje arasında yer aldığını söyledi. Proje detayları hakkında da çeşitli bilgiler veren Kahraman, 15 ay süren proje kapsamında sistemli bir ekip çalışması yapıldığını ifade ederek, projeye katkılarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ve Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim tarafından itfaiyecilere projeye katılım belgelerinin verilmesinin ardından bir kokteyl verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 22:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?