4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

İtfaiyeye 6 yeni araç

KAYSERİ'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle İtfaiye Haftası kutlamaları başladı. Kutlama kapsamında 6 yeni itfaiye aracı Başkan Mehmet Özhaseki tarafından hizmete girdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında itfaiye filosuna dahil edilen 6 yeni itfaiye aracının hizmete girişi Başkan Mehmet Özhaseki tarafından yapıldı.

Burada bir açıklama yapan Başkan Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi hinterlandının hızla genişlediğini ve tüm birimlerde yeni yapılanmaya gittiklerini söyledi.

Vatandaşların hizmet almasını kolaylaştırmak amacıyla yeni projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Özhaseki, "Bu birimlerden birisi itfaiye birimidir. 50 kilometreyi aşan hat üzerinde hizmet vermemiz gerekiyor. İtfaiye olarak 6 hizmet birimi yani müfreze oluşturduk. Araçlarımızı güçlendirmeyi hissettik. Bu modern ortamlarda toplam araç sayımız 23'ü geçti. Bu yeni araçlarımızla Kayseri'nin10-15 sene ihtiyacına cevap verebilecek hale geldik. Araçlar özel olarak imal edildi. Yeni araçlarımız Kayseri'ye geldi. 6 trilyon gibi bir bedel harcadık. Umarım kazası belasız bir dönem olur ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti veririz. Kayseri'ye hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, ardından kurtarma tünelinden aşağı inen itfaiye erini izledi. Etkinlikler hafta boyunca çeşitli okullarda yangın tatbikatları ve yangın güvenliği seminerleri ile devam edeceği, meydana kurulan çadırlarda ise itfaiye malzemelerinin vatandaşlara tanıtılacağı belirtildi.

KAYSERİ'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI
KAYSERİ'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI
KAYSERİ'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 14:48:01
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 15:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?