4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Julius Aghahowa Kayserispor'da

Kayserispor, İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan'da forma giyen forvet oyuncusu Nijeryalı Julius Aghahowa ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, uzunca bir zamandır önemli uğraşlar vererek Türkiye'ye gelen en önemli oyunculardan bir tanesini Kayserispor'a transfer ettiklerini söyledi.

Hurma, "Bu transferin hem Kayserispor Kulübü'ne çok ciddi katkı sağlayacağını, hem de ülkemizdeki futbolu renklendireceğinden hiçbir şüphemiz yok. Aghahowa, hem Nijerya Milli Takımı'ndaki performansıyla, hem de kulübündeki performansıyla Avrupa'da herkesin tanıdığı bir oyuncu. Bizim takımımıza da çok ciddi katkı sağlayacağını umuyoruz. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Nijeryalı oyuncu Julius Aghahowa ise Kayserispor'un hedefleri olan bir kulüp olduğunu belirterek, "Oyunumu Kayserispor'da geliştirip, Kayserispor'a da katkı sağlayacağımı umuyorum. Kayseri'ye gelip bu takımda oynamam için bir çok sebebim oldu. Takımın bir parçası olacağımı düşünüp, bu takımı seçtim. Başarıyı takım olarak birlikte kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Aghahowa daha sonra fotoğraf çektirmesinin ardından, topla gösteri yaptı.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 18:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?