4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

K. Erciyes seri galibiyet peşinde!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayserierciyesspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Kartalspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor.

Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Mavi-siyahlı ekipte Hüseyin ve Kemal Dulda'nın hafif sakatlığı dışında sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Antrenmanda açıklama yapan Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Mehmet Bulut Diyarbakırspor galibiyeti ile iyi bir moral yakaladıklarını belirterek, seri galibiyetler ile üst sıralara çıkacaklarını söyledi.

Bulut, ''Geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldık ve buna ihtiyacımız da vardı. Kartalspor maçı ile bir seri yakalamak istiyoruz. Şu anda futbolcu kardeşlerimizin idmanlardaki durumu ve moralleri iyi durumda. Şimdiye kadar 11 puan kaybettik. bunun farkındayız. Taraftar desteğine de ihtiyacımız var. Tabii ki, bizim de oynayacağımız oyunla taraftarlarımızı stada çekmemiz lazım. İnşallah her geçen gün taraftar sayımız artacak'' dedi.

Kayseri Erciyesspor'un akşam idmanını Vali Mevlüt Bilici, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemal Temizöz, futbolcularla sohbet edip idmanı izledi.

Kayseri Erciyespor, akşam saatlerinde PAF takımı ile bir hazırlık maçı yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 21:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?