5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

K.Erciyesspor Altay'a bileniyor

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, kendi evinde oynayacağı Altay karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bank Asya 1. Lig'de Kayseri temsilcisi olan Kayseri Erciyesspor, 13 puanla ligde 15. sırada yer alırken, sezonun ilk devresine kadar kalan 3 maçta galibiyet hedefliyor. Sakat oyuncular ile büyük sıkıntı yaşayan Mavi-siyahlı ekip, pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Altay karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Mavi-siyahlı ekibin moralinin oldukça yüksek olduğu gözlenirken, teknik direktör Mustafa Altındağ, hedefin galibiyet olduğunu belirtti.

Teknik direktör Mustafa Altındağ Altay ile iyi bir maç olacağını ve maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, "Hazırlıklarımız Altay maçını kazanma yönünde gerçekleşiyor. Erciyesspor olarak Kayseri'yi üzdük ama Kayserispor da bizi sevindiriyor. Biz de Kayserispor gibi iyi olmak mecburiyetindeyiz. Bir an önce toparlanıp her iki takımı bu şehirde yüzünü güldürmesi için bütün gayretimizi sergilemeliyiz. Bunu da Altay maçı ile başlayacağız" diye konuştu.

Futbolda iyi takım veya kötü takım diye bir ifadenin söz konusu olmadığını ifade eden teknik direktör Altındağ, rakibin düşündüğünden fazlasını sergileyerek galibiyet serisine başlayacaklarını belirtti.

Bikoko, Emre Morgül, Fatih Kılıçkaya ile Mehmet Önkuzu ve Aydemir'in sakatlıkları neticesinde devre arasına kadar forma giyemeyeceğini söyleyen Altındağ, mevcut kadro ile ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

"DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR, KAYSERİ HALKI TAKIMI SAHİPLENECEKTİR"

Kayseri Erciyesspor'un desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Mustafa Altındağ, "Şehrimizin bize hem maddi, hem manevi desteğine karşılık vereceğinden hiç şüphem yok. Kayseri Erciyesspor'u bir kenara itemeyiz. Erciyesspor da bu şehrin takımı. İnanıyorum ki şehrimiz bu takıma el atacaktır ve sahiplenecektir. Pazartesi günkü oynanacak karşılaşmada taraftarların da desteğine ihtiyacımız olacaktır" şeklinde konuştu.

BANK ASYA 1. LİG
BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 11:40:03
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 11:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?