5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

K.Erciyesspor galibiyete kilitlendi

Kayseri Erciyesspor, hafta sonu kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetimde yapılan antrenmanda futbolcuların hayli neşeli olduğu gözlendi. Futbolcular, antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, takım olarak ikinci yarıya iyi başladıklarını belirterek, en kısa zamanda üst sıraları zorlayacaklarını söyledi. Uğur, "Bizim için ikinci yarıya iyi başlamak önemliydi. Samsunspor ve Kasımpaşa maçlarında iyi mücadele ettik. Erciyesspor iyi bir takım. Birlik, beraberlik ve takımda kazanma isteği üst sıralarda. Ben bu isteğin en kısa zamanda skora ve puana yansıyacağını düşünüyorum. 5 maçlık beraberlik serimiz var. Bu hafta oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Seri galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyoruz. Galibiyet alırken de takımın istikrarlı bir çizgi takip etmesi önemli. Artık beraberliklerin galibiyete dönüşeceğini düşünüyorum. Oyuncularımda bu arzu ve isteği görüyorum. En kısa zamanda bizden beklenilen çıkışı yakalayacağız" dedi.

Sezon başından bu yana sakatlıklarla mücadele ettiklerini söyleyen Uğur, "Özellikle defansta yaşanan sakatlıklar bizi çok zorladı. Bu mevkide oynayan futbolcular, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Takımda Kenan'ın hafif bir sakatlığı var. Kemal ve Hüseyin yakında takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Sakat futbolcularımızın takıma dönmesiyle daha güçlü bir takım olacağız" diye konuştu.

Yeni transferlerden Taner Demirbaş ise, eski takımına geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Çok az bir antrenman eksiğim var. Bu haftadan itibaren performansımın yükseleceğini umut ediyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Kasımpaşa maçında sergilediğimiz futbolu bu maçta da sergileyerek sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Ali Çamdalı ise, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyleyerek, "Kasımpaşa maçında üç puanla ayrılabilirdik, ancak yediğimiz bir golle maç berabere bitti. O maçta iyi bir futbol oynadık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bir galibiyetler serisi yakalayarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyoruz. Kısacası, artık galibiyet istiyoruz. Taraftarlarımızın bizden desteklerini esirgememelerini bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 17:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?