30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

K.Erciyesspor ve GS bilet fiyatları

Kayseri Erciyesspor, Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu. Kayseri Erciyesspor Kulüp Basın Sözcüsü Aşkın Genç, Ramazan Bayram'ı öncesinde kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacakları Galatasaray maçı hazırlıklarının günde çift idmanla devam ettiğini ve tek hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi.

Ligin 9. haftasında deplansmanda karşılaştıkları ve sahadan mağlup olarak ayrıldıkları Trabzonspor karşısında oynanan oyun kalitesinin ve futbolcuların hırslarının kendilerini umutlandırdığını ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Aşkın Genç, takımın cumartesi günü oynayacakları Galatasaray karşılaşmasına motive olduklarını söyledi. Teknik heyetle futbolcuların oldukça uyumlu bir biçimde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Genç, "Her ne kadar iyi oynadığımız Trabzon maçından mağlup ayrılmış olsakta, oynanan oyun kalitesi ve futbolcularımızın hırsı, biz yönetim kurulunu gelecek ile ilgili olarak oldukça umutlandırmıştır. Teknik heyet ve futbolcular arasında son derece uyumlu bir çalışma ortamı yaratılmış takım olarak sadece Cumartesi günü oynanacak maça motive olunmuştur. Takımda cezalı ve sakat oyuncumuz yok. Bilindiği üzere geçen yıl Galatasaray ile oynadığımız her iki maçta da talihsiz bir şekilde mağlup olmuştuk, ama bu sezon gülen taraf Kayseri Erciyesspor olacaktır" dedi.
 
Maça tüm taraftarları beklediklerini belirten Genç, "Bizler eminiz ki her zaman sonuna kadar takımlarını destekleyen cefakar ve fedakar taraftarlarımız bu maçta da takımlarını yalnız bırakmayıp, tribünleri doldurup takımlarının şehrimize bayram sevinci yaşatmalarına yardımcı olacaklardır. Bu noktada yönetim kurulumuz sezon başında uygulamaya koyduğu sabit fiyatlarını bu maçta da uygulayıp, kale arkası tribün 5 YTL, açık tribün 10 YTL ve kapalı tribün 30 YTL olmasını uygun görmüştür" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 16:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?