7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

K.Erciyesspor'da imza şov

KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA İMZA ŞOV

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor, transferde renklerine bağladığı 5 futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Onursal Başkanlar Mehmet Özhaseki, Memduh Büyükkılıç, AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kulüp Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde Konyaspor'dan transfer edilen Emre Toraman ve Giresunspor'dan transfer edilen Ümit Tütünçi ile sezon sonuna kadar, Konyaspor'dan alınan Eserle 1.5 yıllık, Diyarbakırspor'dan Mehmet Öztongo ve Adıyamanspor'dan alınan Muhammetle 2.5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Burada konuşan Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, yeni oyuncuların takıma dahil olmasıyla liderlik hedefine ulaşılacağını söyledi. Özhaseki, "Kayseri Erciyesspor yeni başkanla birlikte ayrı bir hava yakaladı. Genç arkadaşların takıma katılmasıyla birlikte şampiyonluk hedefini Kayseri Erciyesspor göğüsleyecektir. Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor aynı ligdeki dönemlerini özledik. Spor altyapısı Kayseri'de inşallah bunda başarılı olacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Ziya Eren ise transferin devam ettiğini belirterek, "Henüz transferleri tamamlamadık. 1-2 futbolcu daha alacağız. Erciyesspor'u ikinci yarıda hedefe taşıyacak bir kadro yapılandırması içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA İMZA ŞOV
KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA İMZA ŞOV
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 18:24:04
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 18:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?