5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

K.Erciyesspor'da revizyon

KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA REVİZYON BAŞLADI

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor, 4 futbolcuyla yollarını ayırırken, 2 futbolcuyu da A2 Ligi için alt yapıya gönderdi.

Kayseri Erciyesspor'da futbolculara verilen izin sona erdi. Devre arası için Antalya'ya gidecek olan takımda, futbolcular kulüp tesislerinde yaptıkları ilk antrenmanla çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde çalışmalarına başlayan Kayseri Erciyesspor'da futbolcuların ilk etapta yenileme çalışması yaptığı görüldü. Teknik patron Devrim çalışmaların dışında takımda yenilenmenin de başladığını belirterek, "Ara dönemini iyi değerlendireceğiz. Devre arasında yapılacak olan turnuva Spor

Toto tarafından uygun bulunmadı. Bizde kamp dönemi içinde belirleyeceğimiz 3 takımla bir hazırlık maçı yapacağız. Geçtiğimiz hafta da yönetim ile yaptığımız görüşmede takımın en iyiye gelmesi için yapmamız gerekenleri paylaştık. Yapacağımız takviyelerle Erciyesspor'u düştüğü noktadan el birliği ile kaldıracağız" dedi.

Kayseri Erciyesspor'da futbolcu transferi konusunda çalışmalarına devam eden yöneticilerin ise belirtilen isimlerle görüşmeleri devam ediyor. Özellikle kale konusunda iki oyuncuyu düşünen Teknik Direktör Levent Devrim'in belirttiği isimlerle görüşen yöneticilerin mali konuları aşmak için arayışları da sürüyor.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor'da transfer komitesi toplandı. Sezon arasında yapılacak olan çalışmalarla kadroda büyük bir revizyona gidecek olan Erciyesspor, 4 futbolcu ile yollarını ayırırken, 2 futbolcu da A2 Ligi için alt yapıya gönderdi.

Kayseri Erciyesspor Halim, Aydemir, Enjok ve Ümit İlyas ile yollarının ayırırken, Ahmet ve Hakan Bahran ise A2 Ligi için alt yapıya gönderildi.

Kayseri Erciyesspor takımı 2 Ocak'ta Antalya Belek'te bulunan Adora Golf Resort'te kampa girecek.

KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA REVİZYON BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 13:41:00
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 14:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?