5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

K.Erciyesspor'da Yozgat dönemi

Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlük görevine Osman Yozgat getirildi.

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Sabri Büyükbahçeçi, Mustafa Uğur'dan boşalan teknik direktörlük görevine Osman Yozgat'ın getirildiğini açıkladı.

Osman Yozgat ile 2.5 yıllık anlaşma sağladıklarını söyleyen Başkan Büyükbahçeçi, "Kulüp olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz, bugün itibariyle bu sıkıntılı ortam son buldu. Her ailede böyle sıkıntılar olabilir. Futbolcu kardeşlerimizle görüştük, yönetim kurulumuza Adanaspor maçını kazanmak içinde söz verdiler. Kulübümüze bundan önce emeği geçen Mehmet Bulut, Mustafa Uğur hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra yolumuza Osman Yozgat hocamızla devam edeceğiz. Kendisiyle 2.5 yıllığına uzun vadeli bir sözleşme imzaladık. İnşallah Osman hocamızla birlikte takımımız ligde üst sıralara doğru çıkacak. Futbolcularımızla konuştuk. Hepsi bizi tanıyor. Bundan sonra para probleminin olmayacağını söylediler. Futbolcu kardeşlerimize yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de onları mağdur etmeden ödeme planı içerisinde alacaklarını ödeyeceğiz. Ayrıca şu an hiçbir futbolcumuza ceza vermedik. Bunu ilerleyen günlerde değerlendireceğiz" dedi.

Erciyesspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Osman Yozgat ise, kulübün şanssız bir dönem geçirdiğini belirterek, "Yönetim kurulumuz, taraftarlarımız, futbolcularımızla birlikte bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Tabi ki işimiz kolay değil, zor bir durum. İnşallah bu zor dönemi lehimize çevireceğiz. Teknik kadro olarak bir ekibimiz var. Uğur Kulaksız, Sebehattin Tekin, Zekeriya Altıparmak arkadaşlarımızla çalışacağız. Eğer gerek duyarsak altyapıdan ya da dışarıdan takviye alabiliriz. Geniş kapsamlı bir kadro kuracağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Osman Yozgat, kendisini 2.5 yılığına Erciyesspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?