3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kabloyla boğarak öldürdüler

Kayseri’de 4 ay sonra boğularak öldürüldükten sonra yakılan ve gömülen Nimet Kurt’un 3 katil zanlısı adliyeye çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, B.S.’nin annesi Nimet Kurt’un gelen telefon sonrasında evdan çıktığını ve Kasım 2011’den itibaren haber alamadığını söyleyerek kayıp ihbarında bulunuğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak Cinayet Büro ekiplerinin Nimet Kurt’un telefonunda en son yapılan görüşmeleri inceledi, yapılan çalışmalarda ise Nimet Kurt’a ait olan otomobilin terk vaziyette bulundu.

Nimet Kurt’un en son görüştüğü numara ile irtibata geçen Cinayet Büro dedektifleri şüpheli H.D.’ye ulaştı. Yapılan sorgulamalarda H.D., E.K., ve S.S.A.’nın Nimet Kurt ile buluştuğu ortaya çıkarıldı. Sorgulama sırasında H.D.’nin, Nimet Kurt ile aralarında tartışma çıktığı ve H.D.’nin Nimet Kurt’u televizyon anteni ile boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği bildirildi.

3 zanlının Nimet Kurt’un ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra Develi ilçesi yakınlarında bir araziye yaktıktan sonra gömdüklerini itiraf ettikleri, zanlıların gösterdiği yerde yapılan çalışmalarda Nimet Kurt’un cesedine ulaşıldığı kaydedildi.

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektiflerinin sorgulamaları sonrasında 3 zanlı adliyeye çıkarıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2012 Perşembe 16:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?