3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kadınlardan Başkan Özhaseki'ye teşekkür plaketi

Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde düzenlenen TKB Kayseri programına gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür plaketi sundu.

TKB yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Özhaseki’yi ziyaret eden Ayşe Uzunlu, yorucu ve yoğun bir programı geride bıraktıklarını ifade ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız, gerek toplantılar öncesi gerekse program günü bizlere çok büyük destek sağladılar. Buraya diğer şehirlerden gelen kadınlar böyle bir şehir beklemediklerini belirterek belediyemize övgüde bulundular. Biz de bu şehirde yaşayanlar olarak bununla gurur duyduk. Sayın Başkanımıza ilgi ve desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Özhaseki de bu tür büyük çaplı organizasyonların Kayseri’nin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, "Bu tür programlara gelenler ilk olarak Kayseri’nin ne kadar düzenli ve güzel bir şehir olduğunu söylüyorlar. Bu anlamda şehrimizin de tanıtımı yapılmış oluyor. Belediye olarak bundan sonra da her türlü destek ve işbirliğine hazırız" diye konuştu.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 09:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?