4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kafkas: Daha iyi olacağız!

Kayserispor, Turkcel Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Türkiye'de sonuçlara göre teknik direktör değiştirmenin yarar sağlamadığını belirterek, "Ben çok üzgünüm, Samet Aybaba, Mesut Bakkal hoca ayrılmış, çok üzgünüm. Türkiye'de bir mantalite sorunu var. Teknik direktör kıyımı yine başladı. Söylenenlerin boş olduğunu da biliyorum. Bu da bir eğitim kültür meselesi. Olmuyor. Türkiye'de maalesef sonuçlara göre teknik direktör değiştirmek yarar sağlamıyor. Bunun örneklerini gördük. Bizde enteresan bir durum söz konusu, ama aşamıyoruz. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda çok kritik bir Denizlispor maçına çıkacaklarını söyleyen Kafkas, "Orada da Ali hoca istifa etti. Oradaki maçı istediğimiz sonuçla bitirip, evimizdeki Antalyaspor maçını da kazanıp ligdeki durumumuzu konuşabiliriz. Kısaca ilk yarıyı belli bir yerde bitirebilirsek, o zaman Kayserispor adına başka şeylerden konuşabiliriz. 9 haftalık periyotta Kayserispor iyi işler yaptı. Bu maç önemli, çok iyi hazırlanacağız. Dediğim gibi ilk devreyi beklemek gerekir. Biz her maça aynı hazırlanıyoruz, takımımızın bir mantık işleyişi var. Mağlup olduğumuz maçlarda da iyi oynadık. Bundan sonra çok daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Turgay Bahadır ise, kendisi için gol atmanın değil takımın kazanmasının daha önemli olduğunu belirterek, "Tabii ki gol atmak benim için önemli, ama ilk olarak takımım galip gelmesi daha önemli. Gol attığım zaman seviniyorum. Bizim için Beşiktaş maçından alınan üç puan çok önemliydi. İnşallah bundan sonra gerisi gelir" dedi.

Hakan Şükür'e benzetilmesini de değerlendiren Turgay Bahadır, "Hakan Şükür benim için Türkiye'nin en iyi futbolcularından birisidir. Her futbolcunun bir stili var. Hakan Şükür'ün de bir stili var. Benim de kendime göre bir stilim var" şeklinde konuştu.

Milli takımda oynayamadığından dolayı üzgün olduğunu belirten Turgay Bahadır, "Ama yapacak bir şey yok, hayırlısı olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 20:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?