5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kafkas'tan birlik çağrısı

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, şehirde futbol adına bir bütünlük oluşması gerektiğini belirterek, bu bütünlük sağlanamadığı sürece işlerinin zorlaşacağını kaydetti.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Tolunay Kafkas, Kayseri'de futbol adına bir bütünlük sağlanması gerektiğini söyledi. Kafkas, "Şehirde bir bütünlük sağlamamız gerekiyor. Hep beraber bir futbol kenti oluşturmamız gerekiyor. Bunu taraftarımız, kulüp yöneticilerimiz, basınımızla sağlamalıyız. Bunu sağlayamadığımız sürece işlerimiz zor olur. Bu bütünlüğü sağlamak zorundayız. Bizim takımımız iyi bir takım. Sonuçta Kayserispor'un bu ligde yaşaması, var olması önemli. Takımımız ligde çok önemli, iyi şeyler yapacak. Tabi ki bu işler sihirli değnekle olmuyor. Biraz sabırlı olmakta fayda var" dedi.

Kayserispor'un lige damgasını vurabilecek gücü olduğunu belirten Kafkas, "Kayserispor'un bir handikabı var. Oyuncularımız çok genç, ama hepsi yetenekli. Bu patlamayı bu sene değilse bile diğer senelerde mutlaka yapacaklardır. Genç bir takım. Bazı oyuncuların inişleri çıkışları fazla oluyor. Böyle inişli çıkışlı bir grafik çizerlerse işimiz zorlaşır" ifadelerine yer verdi.

Makakula'nın performansı hakkında da bilgiler veren Kafkas, "Makakula'dan çok umutluyum. Takıma sahip çıkıyor. İyi bir santrfor, 3 maçta 2 gol attı. Eğer bunun devamını getirip 20 gol barajına yaklaşırsa Kayserispor önemli yerlere gelir" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 15:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?