5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kalp hastası şifa buldu

Denizli'de berberlik yapan ve 2 yıldır nefes darlığı, çarpıntı ve ayaklarındaki şişlikten şikayetçi olan 55 yaşındaki Ahmet Aslan, Kayseri'de yapılan başarılı ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.

Acıbadem Kayseri Hastanesi'ne başvuran Ahmet Aslan'ın yapılan tetkikleri sonucunda kalbinin pompa görevini çok düşük oranda yerine getirdiği tespit edildi. Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Mesut Özcan tarafından Ahmet Aslan'a 3'lü bypass ve özel kalp koruma tekniği başarıyla uygulandı.

Yapılan ameliyatın ardından bir açıklama yapan Dr. Mesut Özcan, Ahmet Aslan'ın kalbinin kasılabilme kabiliyetini yerine getiremediğini belirterek, “Operasyon öncesi hastamıza kalbini kuvvetlendirici cihaz takıldı ve kalp ameliyatına hazır hale getirildi. Operasyon 2,5 saat sürdü. Ameliyat sonrası hasta bakımında en önemli unsurlardan biri çok iyi yoğun bakım hizmeti veriliyor olmasıdır. Hastamız başarılı bir operasyon ve ardından özel yoğun bakım hizmetiyle şu an sağlığına kavuştu” dedi.

Bu zor operasyon sonrasında sağlığına kavuşan Ahmet Aslan ise, “Yürürken, hatta nefes alırken bile çok zorlanıyordum. Şimdi eskisinden daha sağlıklıyım. Dr. Mesut Özcan'a ve Acıbadem Kayseri Hastanesi'ne sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 10:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?