5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kalp pili ile sağlığına kavuştu

KALP PİLİ İLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Kayseri'de, kalbinde ritim bozukluğu teşhisi konulan tekniker Kerem Ali Zennecioğlu, 45 dakikalık ameliyat sonucu takılan kalp pili ile yeniden sağlığına kavuştu.

Yaklaşık 4-5 yıldır baş dönmesi ve kalp çarpıntısı şikayeti bulunan Kerem Ali Zennecioğlu'na (38), özel bir hastanede yapılan tetkikler sonucunda, ritim bozukluğu teşhisi konuldu. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Namık Kemal Eryol tarafından yapılan başarılı ameliyatla Zennecioğlu tekrar sağlığına kavuştu. Açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Eryol, “Hastamıza holter takılarak 24 saatlik kalp ritim takibi yapıldı. Bu inceleme ile iletim bozukluğuna bağlı kalbinde 5-6 saniye süren duraklamalar olduğu saptandı. 45 dakika süren bir operasyonla kalbine, kalp pili takıldı. Başarılı bir operasyonla şu an sağlığına kavuşan hastamız bir gün hastanemizde yattıktan sonra taburcu oldu. Artık günlük hayatında hiçbir hareket kısıtlılığı yaşamayacak” dedi.

Kalp pili takıldıktan sonra sağlığına kavuşan Kerem Ali Zennecioğlu ise, “Eskisi gibi normal yaşamıma dönebildiğim için çok mutluyum. Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren Prof. Dr. Namık Kemal Eryol'a ve hastane yetkililerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 13:41:05
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 14:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?