3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kampta sazlı sözlü çiğ köfte partisi

Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan Kayseri Erciyes Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı, sezon öncesi devam eden kampta sazlı sözlü çiğköfte partisiyle moral depoluyor.

2008-2009 sezonu hazırlık kampını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Kayak Merkezi'nde sürdüren Erciyes Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı'nın kampı 22 Ağustos 2008 Cuma günü sona erecek. 9 günlük hazırlık kampında transfer edilen yeni sporcuların eski sporcularla tanışması ve kaynaşmasının planlandığını kaydeden Erciyes Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Ayşegül Ayaz, Hentbol İl Temsilciliği'nin organize ettiği bir çiğköfte partisi düzenlendiğini söyledi.

Düzenlenen sazlı sözlü çiğköfte partisinin renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Ayaz, Hentbol İl Temsilciliği başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Hazırlık kampının, planlanan program çerçevesinde devam ettiğini ifade eden Ayaz, bu yılki hedeflerinin Süper Lig'i ilk 5 içerisinde tamamlayıp Avrupa kupalarına katılmak olduğunu vurguladı.

Ayaz, “Kampta herhangi bir sıkıntı yok, her şey gayet güzel gidiyor. Erciyes'te 9 gün sürecek olan kamp programımız, 22 Ağustos Cuma günü sona erecek. Erciyes'teki kamp sonrasında kuvvet, dayanıklılık çalışmalarına salonda devam edeceğiz. 13 Eylül 2008 Cumartesi günü 2008-2009 sezonunun ilk hafta maçında Gazi Üniversitesi'ni evimizde ağırlayacağız. Hazırlığımız bu maça yönelik devam edecek. Evimizde oynamanın avantajını iyi değerlendirip, sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Süper Lig sezonu sonunda inşallah Avrupa kupalarına katılacak takımlar arasında yer alırız” dedi.

Erciyes'te düzenlenen sazlı sözlü çiğköfte partisine sazı ve sözü ile katkıda bulunan Tansel Ayaz ise birbirinden güzel eserler seslendirdi. Çiğköfte partisine katılanlar ise eserlere eşlik ederek unutulmaz bir gece geçirmenin keyfini tattı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 10:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?