30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kamu-Sen'den gazetecilere ziyaret

Kamu-Sen Kayseri İl Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti Kayseri Şubesi yeni yönetimini ziyaret etti. 

Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli, yeni çıkarılacak olan kanunla yerel gazetelerin içerisine düşeceği zorluklar hakkında hep birlikte yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hükümetin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nda yapmayı düşündüğü değişiklikten tüm yerel basının etkileneceğini ve bunlar için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 

Bulut, "Bu taslağın yüce Meclis tarafından kabul edilmesi halinde, yerel gazetelere verilen resmi ilanlarda ciddi manada bir azalma yaşanacaktır. Cemiyetimiz yönetim kurulu olarak, toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda bu yöndeki endişe ve görüşlerimizi ihtiva eden bir mektup yazarak başta Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül olmak üzere, Kayseri Milletvekillerimize ve ilimiz siyasi parti başkanlıklarına gönderdik. Şuan değişiklik önergesi Meclis'te imzada ama bizler elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu. 

Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli, daha sonra Çanakkale Savaşı'ndaki askerlerin bulunduğu bir tabloyu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut'a takdim etti.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 16:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?