3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kapalı Çarşı esnafından plaket

Kayseri Kapalı Çarşı Yaşatma, Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Tepe, KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan'ı makamında ziyaret ederek yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükran plaketi verdi.

Kapalı Çarşı Yaşatma, Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Tepe'yi makamında kabul eden Genel Müdür Batukan, Tarihi Kapalı Çarşı'yı korumak için yağmur suyu hattını yenilediklerini belirtti. Batukan, ayrıca herhangi bir yangına karşı tedbir almak için çarşıda mevcut yangın hindrantını yenilediklerini hem de iki yeni yangın hindantını hizmete sunduklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Mehmet Tepe'de ise KASKİ'nin Tarihi Kapalı Çarşı'ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı müteşekkir olduklarını söyledi. Tepe, “Çarşımızı yaşatma, koruma ve güzelleştirme çabalarımız sırasında sizleri yanımızda görmekten son derece memnun olduk. Çarşımızda çalışan esnaf, yönetim ve şahsım adına yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Batukan, şükran plaketini Dernek Başkanı Mehmet Tepe'den alırken tarihi çarşıya hizmet etmekten gurur duyduklarını ve hizmetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 16:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?