1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kapıcı, kapıcının üzerine düştü

Kayseri'de görev yaptığı apartmanın bozulan aydınlatma lambasını değiştirmek için merdivene çıkan görevlinin, merdiveni tutan arkadaşının üzerine düşmesi sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Sivas Caddesi Onur Apartmanı arka bahçesinde bulunan ve otopark aydınlatmasını sağlayan florasan lambayı değiştirmek üzere merdivene çıkan Mustafa Yolcukaya, yan binanın görevlisi İsmet Cansel'in yardımları ile bozulan lambayı yerinden çıkarttı.

Aşağıdan sağlam florasanı aldıktan sonra tekrar merdivene çıkan Yolcukaya, florasanı takmak istediği sırada arkadaşının tuttuğu merdivenin kayması sonucu dengesini kaybetti. Yaklaşık 4 metre yükseklikte bulunan Mustafa Yolcukaya, merdiveni tutan arkadaşı İsmet Cansel'in üzerine düştü. Olayda her iki apartman görevlisi de yaralanırken olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralanan İsmet Cansel, "Florasanı takıyorduk. Birden merdiven kaydı ve Mustafa üzerime düştü. İkimizde yaralandık" dedi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 13:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?