5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kar Kaplanları'ndan pankartlı mesaj

Erciyes Dağı'nda yaptıkları kar banyosuyla isimlerini duyuran Erciyes Kar Kaplanları, yaklaşan seçim öncesi siyasi parti temsilcileri arasındaki diyaloglara tepki göstermek için pankartlı mesaj gönderdi.

Gazeteci, eczacı, esnaf, doktor ve sanayici gibi çeşitli meslek gruplarına mensup olan Erciyes Kar Kaplanları Spor Derneği ve Spor Kulübü üyeleri, hafta sonu sporunu yine Erciyes'te gerçekleştirdi. 40 kişilik grup, kayak evinden birinci istasyona kadar yürüdükten sonra, Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen kayaklı koşunun yapıldığı Tekir Yaylası'na geldi.

Burada Koç Dağı'nın eteklerine yürüyen grup, ardından kar banyosu yaptı. Toplu olarak üzerinde, "Görüntü, gürültü, kavga istemiyoruz. Gün; birlik,
barış, dayanışma günüdür" yazan pankartı açan grup, yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasetçilere ilginç bir mesaj gönderdi.

Erciyes Kar Kaplanları Derneği ve Spor Kulübü Başkanı Rifat Postacı, hedeflerinin barış, dostluk, dayanışma içerisinde spor yapmak olduğunu söyledi. Gündemdeki bazı olaylara dikkat çekmek için farklı uygulamalar yaptıklarını ifade eden Postacı, siyaset adamlarının yerel seçim öncesi vatandaşı strese sokmamasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 17:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?