4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kar timlerine baklavalı ziyaret

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kar yağışının ardından gece çarşı içerisinde çalışan belediye personelini ziyaret ederek, baklava ikram etti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 215 kişilik kar ile mücadele ekibi oluşturduklarını ve bu ekibe 5 greyder, 4 kepçe, 4 tuz serpme kamyonu ve 21 kamyon ile araç takviyesinde bulunduklarını söyledi.

Memduh Büyükkılıç, “Çarşı esnafının sabah işyerlerine geldiklerinde ulaşımı kolay mekanlar da iş yapabilmeleri için öncelikle çarşı içerinde çalışıyoruz. Sabah öğrencilerin okula rahat gidebilmeleri için okul yollarını temizledik. Hastane yolları ile ana cadde ve bulvarlarda 24 çalışma esasına göre çalışma gerçekleştiriyoruz“ dedi.
Kasım ayında yapılan planlama ile kar yağışlarında hangi ekiplerin hangi bölgede çalışacağının belirlendiğini ve araç sayısının tespit edildiğini, bu açıdan plan doğrultusunda ekiplerin çalıştığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, öncelikle ana cadde ve bulvarlar da tuzlama çalışmalarının sürekli yapıldığını kaydetti.

uzlanmaya karşı uyarıda da bulunan ve zorunlu olmadıkça küçük araçlarla trafiğe çıkılmaması gerektiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükılıç, çalışmaları yerinde izledi ve ekip de yer alan işçilere baklava ikram ederek onlarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?