5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Karadeniz Caddesi asfaltlanıyor

Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Bağdat Caddesi’ne dik olarak uzanan Karadeniz Caddesi’nde asfalt çalışmalarının başladığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, 2 kilometre uzunluğunda 20 ve 40 metre genişliğindeki Karadeniz Caddesi’nin açılması için baharla birlikte aralıksız olarak alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

Başkan Bekir Yıldız, “Karadeniz Caddesi; Yavuzlar, Gazi Osman, Ziya Gökalp ve Yunus Emre mahallelerinde ulaşımı rahatlatacak önemli bir arter olacak. Bu mahallelerimizde yaşayan yoğun bir nüfus var. Kocasinan Belediyesi burada ulaşımı rahatlatmak için Karadeniz Caddesi çevresinde imar çalışmalarını tamamladı. Kamulaştırmasını bitirdiğimiz bölümleri temizledik ve Karadeniz Caddesi’nde asfalt çalışmasına başladık” dedi.

Karadeniz Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının da tamamlandığını kaydeden Başkan Bekir Yıldız, “Yol altında kalan alt yapı çalışmaları bitti. Kaldırım ve otoparkları tamamladık, şimdi asfalt kaplamaya başladık. 3 milyon TL harcama yapmayı planladığımız Karadeniz Caddesi’ni en kısa zamanda hizmete açacağız” şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 14:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?