7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Karatecilerden Atsız’a teşekkür

KARATECİLERDEN ATSIZ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Karate İl Temsilcisi Mustafa Altınok, Karate Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcularla birlikte Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ülkeyi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcular Haldun Alagaş, Bahattin Kandaz ve Arslan Çalışkan ile birlikte İl Genel Sekreteri Mustafa Atsız’ı makamında ziyaret eden Karate İl Temsilcisi Mustafa Altınok, Özel İdare’nin katkılarının karate camiası açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Salon sporlarına özel önem veren Özel İdare’nin karate branşını da desteklediğini ve bu kapsamda Türkiye Şampiyonu Arslan Çalışkan’ı bünyesine kattığını belirten Altınok, başarılı sporcuların desteklendiği zaman Türkiye’yi başarıyla temsil ettiğini ve uluslar arası alanda ülkemizin adını duyurduğunu ifade etti.

İl Genel Sekreteri Mustafa Atsız da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özel İdare’nin salon sporlarına destek vermeye devam edeceğini, başarılı sporcuların her zaman arkasında duracağını kaydetti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Karate İl Temsilcisi Mustafa Altınok, desteklerinden dolayı İl Genel Sekreteri Mustafa Atsız’a plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 12:43:02
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 13:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?