5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kardeş okul öğrencilerinden ziyaret

Kayseri'de, Tekden Koleji öğrencileri 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Sarız İlçesi'nden gelen 72 ilköğretim öğrencisiyle bir araya geldi.

Tekden Koleji'nin 2 yıldır kardeş okulları olan Sarız ilçesi'nden Çörekdere, Gerdekmağara, Büyüksöbeçimen ve Damızlık ilköğretim okullarının öğrencileri, kendileri için düzenlenen programa katıldı. 2 günlük etkinlikte, Tekden Koleji öğrencileriyle ilçeden gelen öğrenciler, keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Çörekdere İlköğretim Okulu Müdürü Oktay Ergin ve diğer kardeş okul öğretmenleri, Tekden Koleji Müdürü Nuri Özkan'a gösterdikleri iyi niyet ve samimiyetten ötürü teşekkürlerini dile getirerek günün anısına kilim hediye etti.
Öğle yemeğinin ardından öğrenciler, sinemada film izlemenin keyfini çıkarttı.

Ardından Kadir Has Müzesi ve Seyid Burhanettin Türbesi'ni gezen öğrenciler, kolej öğrencilerinin evlerinde misafir oldu. Programın ikinci gününde Erciyes Dağı'na hareket eden kardeş okul öğrencilerinin gezisi, Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden'in de katıldığı Kıranardı Kent Ormanı'ndaki öğle yemeğiyle sona erdi.

Proje Koordinatörü Tekden Koleji Müdür Yardımcısı İnayet Bozkurt, düzenlenen etkinlikle öğrencilerin farklı yöre insanlarıyla tanışma imkanı bulduğunu dile getirdi. Bozkurt, "Öğrencilerimiz gönüllü olarak kardeş okullardan gelen öğrencileri bir gece evlerinde konuk etti. Öğrenciler, arkadaşlarıyla gönüllerince gezerek, yeni dostluklar kurmanın keyfini çıkardı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 16:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?