5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Karısının aşığını kapıda öldürdü

Kayseri'de işe gitmek üzere evden çıktıktan bir süre sonra eşinin durumundan şüphenip geri dönen koca, oturdukları dairenin zilini çaldığını fark ettiği şahsı bıçakla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Kocasinan ilçesi Erkilet beldesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hacı Ahmet Arısoy Caddesi üzerindeki bir apartmanın önünde meydana geldi. Boyacılık yapan T.P. (44) sabah saatlerinde işe gitmek üzere evinden ayrıldıktan bir süre sonra eşi H.P.'nin (43) durumundan şüphelenerek geri döndü.

Bu sırada oturduğu dairenin kapı ziline basan G.A. (57) ile karşılaşan ve bir süre tartışan T.P., evine çıkarak mutfaktan ekmek bıçağını aldı. Aldığı bıçak ile G.A.'yı 3 yerinden bıçakla yaralayan T.P., olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan G.A. olay yerinde hayatını kaybederken, cesedi ise yapılan incelemenin ardından Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı T.P. ise Erkilet Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

T.P.'nin eşi H.P. de Erkilet Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 15:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinem aybala IP: 88.230.40.xxx Tarih : 7.01.2009 09:51:00

Su testisi su yolunda kırılır.Bir mezara biri hapse .İşte size kader mahkumu. Öldürenin ne suçu var. Ve herzamanki gibi olan erkekler oluyor kadın yine serbest.