7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Karla mücadele tam gaz

KOCASİNAN BELEDİYESİ KAR TEMİZLİĞİ'Nİ SÜRDÜRÜYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, kar yağışı nedeniyle kar temizliği ve tuzlama çalışması yaptıklarını, ulaşımı olumsuz etkileyen kapalı yol olmadığını söyledi.

Kar yağışıyla birlikte hastanelere ulaşan yollarda, ana caddelerde, köprü ve kritik noktalarda kar temizliği ve tuzlama çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "24 saat kesintisiz çalışan; 8 greyder, 9 kepçe, 32 kamyon ile 285 personelden oluşan 4 karla mücadele ekibimiz var. Ekibimiz yağışla birlikte başladığı çalışmalara hiç ara vermeden devam ederek ana caddelerle yaya yoğunluğu olan kaldırımları ulaşıma uygun hale getirdi. Yağış aralıklarla devam etmesine rağmen yeni bağlanan mahallelerimiz başta olmak üzere Kocasinan Bölgesinde kapalı ya da kar engeli olan yolumuz yok, yollarımız temiz ve açık" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, öncelikle kritik noktalar; Gaziosman Alt Geçit, Sümer Üst Geçit, Sinan ve Ihlamur Köprüsü ile Şeker, Yenidoğan, Boztepe, Sancaktepe, Ahi Evran, Kocasinan, Yavuz Selim Mahallelerinde, hastanelerin acil girişlerinde ve kavşak noktalarda kar temizlik ve tuzlama çalışmalarının aralıksız yapıldığını kaydetti.

Geçen yıllardan 7 kat daha büyük bir coğrafyada kar ve buz mücadelesi verdiklerini hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Meteorolojik ihbarları sürekli takip ediyoruz. Bir yandan çalışmaları sürdürürken öte yandan yağışın devam etme ihtimali nedeniyle eksiklerimizi gideriyoruz. Biz, kar ve buz temizliği yapıyoruz ama sürücülerimiz araç kullanırken oluşabilecek buzlanmalara karşı daha tedbirli ve dikkatli olması gerekir" şeklinde konuştu.

KOCASİNAN BELEDİYESİ KAR TEMİZLİĞİ'Nİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 15:20:02
Güncelleme :31 Ocak 2011 Pazartesi 15:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?