2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

KASKİ' de E-Tahsilat dönemi başladı

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden KASKİ Genel Müdürlüğü, internet üzerinden “E-Tahsilat” ile su tahsilatına başladı.

Abonelerin KASKİ’ye olan tüm borçlarını her türlü kredi kartı ile internet üzerinden ödeme yapabileceklerini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan “Bundan böyle müşterilerimiz borçlarını 7 gün 24 saat güvenlik içerisinde ödeyebilirler” dedi.

KASKİ internet üzerinden kredi kartı ile ödeme yapma işleminin, SSL 128 bit şifreleme sistemi güvencesi altında gerçekleştirildiğini belirten Batukan, “Kredi kartı numarası KASKİ bünyesinde tutulmayıp Banka Kredi Kartları Merkezine şifrelenerek gönderilmektedir. Bu sebeple güvenlik açısından hiçbir problem yoktur. Ödeme yapan müşterilerimiz isterlerse ödeme makbuzlarını yazıcılarından dökebilmekte veya dilerlerse kendi e-posta adreslerine yönlendirebilmektedirler. Yapılan bu işlem için müşteriden herhangi bir komisyon talep edilmemektedir” şemlinde ifade etti.

Genel Müdür Ender Batukan, E-Belediye aracılığı ile gerçekleştirilen ödemelerdeki güvenlik önlemlerinin en yüksek seviyede tutulduğunu sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 13:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?