4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

KASKİ'den 'Akıllı Vezne Sistemi'

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, abonelerin su borçlarını daha rahat ödeyebilmeleri için 'Akıllı Vezne Sistemi' hizmete soktu.

Açıklamalarda bulunan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, söz konusu sistemin Türkiye'de ilk kez KASKİ'de hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Ender Batukan, “Abonelerimiz bugünden itibaren su borçlarını Akıllı Vezne Sistemi (AVS) ile otomatik olarak ödeyebilecekler. Şu anda KASKİ binamızda hizmet vermeye başlayan sistem, önümüzdeki günlerden itibaren ihtiyaç hissedilen kapalı mekanlara yerleştirilecek. Bundan böyle üzerinde nakit parası veya kredi kartı olan vatandaşlarımız, su borçlarını otomatik olarak ödeyebilecekler” dedi.

Abonelere hizmetin en iyisini verebilmek amacıyla teknolojinin tüm imkanlarını kullandıklarını ifade eden Batukan, “Akıllı vezne sistemini deneme amacı ile ilk önce KASKİ hizmet binamızın içerisine yerleştirdik. Bu sürenin sonunda sistem Kayseri Park Alışveriş Merkezi'ne de yerleştirilecek” diye konuştu.

Sahte yada yırtılmış kağıt parayı kesinlikle kabul etmeyen sistemin, ekranında KASKİ'nin tanıtım filminin gösterildiğini belirten Batukan, “AVS cihazını kullanmak oldukça kolay. Abone, ödemek istediği dönemleri seçerek su borcunu ödüyor. Ödeme nakit olarak yatırdı ise, AVS para üzerini ve tahsilat makbuzunu veriyor” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 12:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DURMUŞ ÖZMEN IP: 62.248.17.xxx Tarih : 14.11.2008 18:48:53

aklınız beyniniz vatandaştan para almaya geldimi çeşittli içatların yeniliklerin peşindesiniz . HA BİRDE VATANDAŞA DAHA,DAHA AZ HATTA SU PARASI ÖDETMEDEN ALLAHIN SUYUNU VERME VERME YOLLARINA KAFANIZI ÇALIŞTIRIN.