30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kaybolan şahıs mağarada bulundu

Kayseri'de 2 gün önce işten çıktıktan sonra eve dönmeyen ve kaçırıldığı tespit edilen şahıs mağarada bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Talas İlçesi'ne bağlı Başakpınar Kasabası yakınlarında, 2 gün önce saat 16.30 sıralarında işten çıktıktan sonra eve gelmeyen Ali Ardıç'ın (42) ailesi jandarma ekiplerine başvurdu. Bölgede jandarma ekipleri aramalarına başlarken Ardıç'ın evine kimliği belirsiz kişiler tarafından telefon edildi ve 40 bin YTL fidye istendi. Ali Ardıç'ın kaçırıldığının tespit edilmesi üzerine jandarma ekipleri çalışmalarını hızlandırırken durumundan şüphelenilen M.C. (18) yakalandı. Yapılan soruşturma sonrası M.C.'nin verdiği bilgiler üzerine Talas Başakpınar bölgesindeki mağaralarda yapılan araştırmalarda, kaçırılan Ali Ardıç ve kaçırma olayına karıştıkları belirlenen Ayhan E. (18) ve Murat S. (19) yakalandı. 

Mağarada yapılan araştırmada 2 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet siyah maske ve 9 mm çapında tabanca fişeği bulundu. Kaçırılan Ali Ardıç, karakolda verdiği ifadesinde kendisine tecavüz ve sürekli darp edildiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 11:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa IP: 85.104.20.xxx Tarih : 5.06.2006 21:17:16
ben oğlu apdullahın okularkadaşıyım arkadaşıyım geçmiş olsun dileklerimi iletmak amacıyla yazdım bu yazıyı ve tekrar tekrar geçmişolsun diyorum.