5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayıp çocuklardan haber yok

KAYSERİ'de geçen Ramazan Bayramı’nda şeker toplamak için gittikten sonra kaybolan 2'si kardeş 3 çocuktan 65 günden bu yana haber alınamadı.

Kayıp Tekin kardeşlerin annesi Leyla Tekin, “Kim tutuyorsa çocuklarımızı bıraksın da çifte bayram sevinci yaşayalım” dedi.

Talas İlçesi'nde bayramın 2'nci günü olan 21 Eylül’de şeker toplamak için çıktıktan sonra kaybolan 6 yaşındaki Dilruba Tekin ile ağabeyi 7 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve 11 yaşındaki Türkan Ay, bulunamadı. Çocuklar kaybolduktan sonra oluşturulan 60 kişilik ekip, çalışmalarını sürdürürken ailelerin de umutlu bekleyişi devam ediyor.

Kayıp kardeşlerin annesi Leyla Tekin, ümitlerini yitirmediklerini söyledi. Bir haber gelecek diye umutla beklediklerini anlatan Leyla Tekin, “Çocukları kim tutuyorsa, Allah ona vicdan versin. Vicdanı, merhameti olsaydı şimdiye kadar da bırakırdı. Yine de umudumuzu yitirmek istemiyoruz. Çocukları bıraksın da çifte bayram sevinci yaşamak istiyoruz” diye konuştu. Türkan Ay'ın babası İbrahim Ay da umutlu bekleyişlerinin devam ettiğini söyledi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 13:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?