1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kaymakam Bulut'a veda yemeği

Hacılar ilçesinden, Erzincan’ın Üzümlü ilçesine tayini çıkan Kaymakam Uğur Bulut adına veda yemeği verildi.

Yemeğe, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem’in yanı sıra, İlçe Müftüsü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli müdürler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Yarın sabah Kayseri’den ayrılacak olan Hacılar Kaymakamı Uğur Bulut için, Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde veda yemeği verildi. Bulut’un görev yaptığı 4 yıldan övgü ile söz edilen gecede, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Hacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Gürdoğan ve Kaymakamlık personeli, Bulut’a el dokuması kilim hediye etti.

Kendisini fahri Hacılarlı olarak tanımlayan Bulut, duygu yüklü veda konuşmasında Hacılar’ı ve Hacılarlı dostlarını hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Hacılar’da görev yaptığı 4 yıl içerisinde, Türkiye’nin çok özel bir ilçesinde olmanın gurur ve mutluluğunu taşıdığını belirten Bulut, “Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, derneğimiz ve siz değerli mesai arkadaşlarımız ortak iş üretme zevkini bize yaşattınız. Hepinize bu anlamda teşekkür ediyorum. Ortada bir çalışma ve başarı var ise bu bir kişinin gayreti ile olmaz. Bu bir ekip işidir. Bu vesileyle 4 yıllık süre içerisinde bize verdiğiniz katkı ve performansınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 15:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?