1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kaymakam Çalık'tan veda ziyareti

Talas Kaymakamı Ekrem Çalık, Bursa’nın Nilüfer ilçesine tayini çıkması nedeniyle Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Son atamalarla Bursa Nilüfer Kaymakamlığına atanan Talas Kaymakamı Ekrem Çalık Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’ı ziyaret ederek, Talas’ta hizmet etmekten gurur duyduklarını belirtti. Çalık, “Gittiğim yer ülkemizin her ne kadar müstesna yerlerinden olsa da Talas’ın yeri bir başka. Şahsınızda tüm Talas halkına görev sürem boyunca gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Kalbimiz burada hakkınızı helal edin” dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise huzurlu bir ilçede beraber görev yaptıklarını belirterek hizmet kalitesini daha da ileriye taşımak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Başkan Yıldırım, “Talas’ta son üç yıl içinde çok önemli gelişmeler oldu. Halkımız modern hizmetler almaya başladı. Bunda sizlerin ve diğer kurum ve kuruluşların da katkıları var. Bu hizmet trendini ne kadar ileriye taşırız bunun gayreti içerisindeyiz. Talas gibi güzel bir kentten ayrılmanın kolay olmayacağına inanıyorum. Neticede ülkemizin her tarafı bir. İnşallah yeni görev yerinizde de başarılı olursunuz. Başarıyı kendimizden ziyade gelecek nesillerimize hediye olarak verebildiğimiz zaman asıl başarıyı yakalamış oluruz” şeklinde ifade etti.

Başkan Rifat Yıldırım, Kaymakam Ekrem Çalık’a Talas’ı hatırlamaları için çini tabak, kır çiçekleri kitabı ve yamaç paraşütü cd’si hediye etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 17:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?