4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kaymakam Hacılar'ın gururu!

Kayseri ili Hacılar İlçesi Aşağı Mahalle Muhtarı Şükrü Yıldırım, Hacılar Kaymakamı Harun Öksüz’le gurur duyduklarını belirterek, Hacılar İlçesi için gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür etti.

Kayseri ili Hacılar İlçesi Aşağı Mahalle Muhtarı Şükrü Yıldırım yaptığı açıklamada, Kaymakam Harun Öksüz’ün göreve geldiği günden beri, başarı dolu ve övgüyü hak eden hizmet anlayışıyla ilçe halkı tarafından takdir edildiğini söyledi.

Muhtar Yıldırım, “Kaymakamımız Harun Öksüz’ün istikrarlı, uyumlu, verimli, yapıcı olacağından dolayı ülkemizin ve milletimizin öncelikle menfaatlerini kişisel çıkarlarının çok, çok önünde yer vererek milli ve ulvi hislerle kavgasız hizmet vereceğinden dolayı kendisiyle gurur duymaktayız. Bu gururla kalmak istemiyoruz, gelecekte daha yüksek mevkilerde görmek istiyoruz. Bunu da başaracağına eminiz. Kaymakamımız Harun Öksüz’ün Hacılar İlçesine yakışır şekilde büyük teknolojik yenilikleri getirmeyi hedefleyen, hizmet üstüne hizmet yapma düşüncesine sahip olan, kendi insanına istenilen hayat standartlarını oluşturmanın yollarını gösteren, sosyal çalkantıları ortadan kaldırmayı ve ilçe genelinde asayişi sağlamayı amaç edinen kişiliği ve görev anlayışı ile hepimiz için faydalı olacağına inanmaktayız. Çünkü Kaymakamımız Öksüz, halkla iletişim kurmayı bilen, hizmeti en iyi şekilde verebilme düşüncesi ile yola çıkmış önceki görevlerinde bunu başarmış ve bundan sonraki çalışmalarında da birlik ve beraberlikle başaracağına inanıyoruz” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 14:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?