5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

KAYMEK 2. dönem kursları sona erdi

KAYMEK, tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nda 2. dönem kurslarına katılan 954 çocuğa katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi Mesleki Beceri Geliştirme Kurs Merkezi (KAYMEK) tarafından çocuk ve gençlere yönelik olarak tenis, yüzme, güreş, futbol, satranç, voleybol, jimnastik, basketbol, taekvondo, masa tenisi, halk oyunları, Besyo, Askeri Liseler ve Polis Akademileri'ne hazırlık alanlarında toplam 11 branşta organize edilen Yaz Spor Okulları'nda ikinci dönem, Beştepeler Parkı'nda düzenlenen programla sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy'un yanı sıra belediye yöneticileri ve öğrenci velilerinin katılımıyla piknik havasında geçen ve çeşitli gösteri ve oyunlarla renklenen programda bir konuşma yapan BEF Direktörü Yusuf Eken, 2004 yılında 500 kişiyle başladıkları yaz spor okulu etkinliğinde sayının bugün 3 bini aştığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların gelişme döneminde önemli bir yer tutan sportif faaliyetleri, çocukların en verimli şekilde geçirmelerini amaçladıklarını ifade eden Eken, "Çocukların burada aldıkları eğitim, belki de tüm hayatlarını etkileyecek olması nedeniyle çok önemli. Ailelerin desteklerinin devamı ile bu tür etkinliklerin büyüyerek devam edecek. Çocuklarımız bir dönem boyunca hem spor yaptılar hem de çeşitli aktivitelerin içinde yer aldılar. Böylece yaz tatillerini en güzel ve verimli şekilde geçirmiş oldular" dedi. Konuşmaların ardından yaz spor okulu 2. dönemini tamamlayan 954 öğrenciye katılım belgeleri verildi.

Yaz spor okullarının 3. dönem kayıtlarının 11 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 11:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?